67 هزار بازرسی از مراکز عرضه فرآورده های دامی در کردستان انجام شد

کامران زیباکردار روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه به خاطر اطمینان بخشی به مردم، هر سال به طور مرتب، از مراکز کشتارگاهی، فرآوری و عرضه، بازرسی انجام می شود، اظهار کرد: تمام مراکز عرضه رسمی شامل قصابی ها و مرغ فروشی ها، تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان است.

کامران زیباکردار روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه به خاطر اطمینان بخشی به مردم، هر سال به طور مرتب، از مراکز کشتارگاهی، فرآوری و عرضه، بازرسی انجام می شود، اظهار کرد: تمام مراکز عرضه رسمی شامل قصابی ها و مرغ فروشی ها، تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان است.

وی افزود: یکی از اهداف سازمان دامپزشکی، ارتقای سطح بهداشت فرآورده های خام دامی در جامعه است و در این رابطه اقدامات بسیار زیاد و متنوعی از مراکز تولید تا مراکز عرضه صورت گرفته است.

مدیرکل دامپزشکی کردستان ادامه داد: بخش اصلی نظارت های ما معطوف به نطارت بر مراکز پروانه دار و رسمی است و در این رابطه هر ساله، بخش قابل توجهی از دام و طیوری که وارد کشتارگاه می شود، مورد بررسی و نظارت قرار می گیرد و بخشی به عنوان فرآورده های غیرقابل مصرف، ضبط و از چرخه مصرف حذف می شود.

زیباکردار به اهمیت همکاری مردم در شناسایی متخلفان اشاره کرد و افزود: در سطح مراکز عرضه رسمی، هیچگاه گوشت خارج از عرف و غیربهداشتی عرضه نمی شود و این نوع گوشت ها توسط مراکز غیررسمی و افراد دوره گرد توزیع می شود و از مردم درخواست می کنیم از خرید گوشت از چنین مراکز و افرادی خودداری کنند چون خطر انتقال بیماری مشترک بین دام و انسان وجود دارد.

وی با بیان اینکه نیمه اول امسال، حدود 26 میلیون قطعه جوجه ریزی گوشتی انجام شد که کاملا تحت نظر دامپزشکی بود، یادآور شد: بیش از 15 میلیون قطعه در دوره، ظرفیت اسمی داریم و یکی از استان های شاخص در تولید مرغ گوشتی هستیم یعنی تولید، مازاد مصرف استان است و به استان های دیگر صادر می شود.

در حال حاضر حدود یک میلیون و 600 هزار راس دام سبک و سنگین در مراکز صنعتی، سنتی و روستایی و بیش از 817 واحد پرورش طیور گوشتی، مادر و تخم گذار در کردستان وجود دارد.

نظرات

captcha